Specialiteiten kok Chinese keuken

Fulltime Kok 38 uur

Functie omschrijving

Wij zijn op zoek naar een fulltime (38 uur) specialiteiten kok Chinese keuken Niveau 4. (m/v/x) op 5 dagen per week. Het restaurant is van dinsdag t/m zondag geopend. Werktijden tussen 14:00 uur en 22:00 uur. Beschikbaarheid in weekend en op feestdagen.

Werkzaamheden

  • Klaarmaken van voor- en hoofdgerechten die gebakken, gefrituurd, gestoomd, gekookt en/of geroosterd moeten worden.
  • Marineren van vlees-, viswaren, gevogelte, schelp- en schaaldieren die gebakken, gefrituurd, gestoomd, gekookt en/of geroosterd moeten worden.
  • Uitvoeren van de bereidingen, bewaken/controleren van de kwaliteit, gaarheid, smaak, kleur, vloeibaarheid e.d. en het uitvoeren van bijstellingen/bij doseringen, volgens receptuur van de chef-kok.
  • Schoonmaken van de eigen werkomgeving, keukenapparatuur en keukenmachines en het assisteren van de eventueel aanwezige keukenhulp(en) bij het geheel schoonmaken van de keuken.

Vereisten

  • Beheersing van alle kennis en vaardigheden van kok niveau 4.
  • Beschikt over goede communicatievaardigheden.
  • Basiskennis en vaardigheden van de vier hoofdstromingen van de Chinese keuken.
  • Goede kennis van de Oosterse ingrediĆ«nten en hun gebruik in de Aziatische keuken.
  • Bereid zijn om samen te werken in een team, zich flexibel opstellen om taken te delen en of over te nemen van collega specialiteiten koks.
  • Bereid zijn om taken te leren, en/of deels over te nemen van de souschef of allround kok, in geval van van ziekte, vakantie of andere calamiteiten waar ten gevolge de souschef of de allround kok niet aanwezig is.

Stuur een mailtje met je motivatie, bel ons of loop eens binnen. We zien je graag!

020-6696787amsterdam@royalfooklong.com